CliCAT: La galeria multimèdia de Catalunya

27 07 2008

CliCat ja ofereix més d’un miler d’imatges i vídeos
CliCat (http://www.gencat.cat/clicat/), la galeria multimèdia de Catalunya, té el propòsit de fer accessible part del patrimoni audiovisual de la Generalitat (fotografies, vídeos i talls d’àudio).

Els elements multimèdia seleccionats a la galeria estan classificats en galeries temàtiques, que permeten conèixer Catalunya des del punt de vista de la seva riquesa natural (Paisatges, Natura), cultural i artístic (Poblacions, Patrimoni Mundial de la Unesco, Romànic, Modernisme, Palau de la Generalitat) i festiu (Sant Jordi, La Diada). També hi ha galeries que aproximen l’usuari a la modernitat i la capacitat creativa del país (Equipaments, Iniciatives, Innovadors) i a la història, amb imatges en blanc i negre (B/N).

El canal gencat a Youtube
El nou canal del Gencat a Youtube recull inicialment una selecció de vídeos institucionals i de serveis que l’administració ofereix a la ciutadania. També s’hi poden veure peces sobre el territori català i sobre el patrimoni cultural i artístic, encara que l’objectiu del Govern és anar incorporant molts més continguts de manera periòdica. El canal està disponible en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: